Lastetxe Group, S.L. - Juntes hidràuliques

Juntes d'expansió téxtiles: fabricació a mesura i requeriments del client

Fotografia de Juntes d'expansió téxtiles
Les juntes d'expansió tèxtils proporcionen una flexibilitat gairebé il·limitada (admetent moviments en diverses adreces de forma simultània) i nombroses possibilitats de disseny ja que es fabriquen en qualsevol dimensió i forma: circular, quadrada, rectangular, oval, cònica o combinacions. A més, són molt fàcils de manejar i instal·lar. A la seva excel·lent resistència a la corrosió i les altes temperatures ha d'afegir-se la seva gran capacitat aïllant, d'estanqueïtat i de la seva supressió de vibracions i sorolls.

Banda elàstica flexible: la seva funció és absorbir la vibració i els moviments tèrmics del conducte. Pot ser simple, combinant elastòmer i teixit, o composta, construïda a força de capes de diversos materials. La distribució de les capes, en el cas més complex, seria:

- Reforç a la zona de bridas, que protegeix la junta d'expansió i afegeix resistència tèrmica en aquesta zona

- Recobriment exterior, que protegeix la junta d'expansió d'agressions externes. Especialment desenvolupats per resistir condicions ambientals adverses, ambients àcids, corrosius i inclemències meteorològiques. Les capes exteriors són teixits de fibra de vidre siliconados o amb PTFE, PVC, etc.

- Membrana d'estanqueïtat, impermeable i de gran resistència química de PTFE o elastòmer

- Aïllament, que assegura el funcionament de la junta d'expansió en òptimes condicions, reduint alhora les pèrdues de calor

- Teixits de fibra de vidre o sílice que protegeixen el material aïllant, i suporten el xoc tèrmic i atac químic

- Malles d'acer inoxidable que confereixen a la junta protecció mecànica afegida i estabilitat dimensional

Contrabridas: subjecten la banda flexible a les bridas del conducte o als marcs metàl·lics. Poden ser cargolades o muntades amb mordasses, que permeten una ràpida substitució o reposició de la banda flexible.

Aïllament intern addicional: amb teixit de fibra de vidre o malla metàl·lica. Matalàs elàstic que omple la cavitat entre la junta d'expansió i els deflectors metàl·lics interns, protegeixen a la junta de temperatures internes elevades i de l'abrasió de la pols o cendres. S'instal·len quan així ho requereixen les condicions d'operació.

Deflectors metàl·lics: perllonguen la vida de la junta d'expansió en protegir-la del contacte directe amb el fluid, oferint protecció mecànica contra l'abrasió o serveis amb gasos a altes velocitats. Dissenyen i construeixen les connexions metàl·liques de subjecció de la junta al conducte segons els requeriments de cada instal·lació.