G.i.k.c, S.A. - Comdiflex - Juntes planes

Kempchen Linea Pipin

Juntes d'entanqueidad de cartró: diverses grandàries

Fotografia de Juntes d'entanqueidad de cartró
Les juntes planes (A1) no metàl·liques poden ser fabricades en diversos materials: juntes de fibra lliures d'amiant amb aglomerants orgànics o elastoméricos, d'aramida, de goma, etcètera, existint una enorme varietat de materials que podrien utilitzar-se.

Depenent del format comercial dels materials, per a grandàries que excedeixin aquest format les juntes es construeixen en sectors.

Com a regla general, triarem preferentment juntes primes en comptes de juntes gruixudes (de més espessor), ja que les juntes primes requereixen un acabat superficial més fi que la gruixudes. L'espessor habitual de les juntes és d'1.5, 2 i 3 mm.

La correcta elecció del material de junta a emprar haurà de ser efectuada segons les condicions de servei de la instal·lació. En general, aquest tipus de juntes se solen emprar en serveis generals o en línies de piping les exigències de les quals de pressió i/o temperatura no són elevades. Per a cicles de temperatura i/o pressió o serveis exigents, és aconsellable emprar un altre tipus de juntes.