Labortech Waldner, S.L. - Columnes, frontals i altres estructures

Estructures tècniques de serveis: neteja de mitjans especialitzats

Fotografia de Estructures tècniques de serveis
L'estructura tècnica de serveis és la pedra angular de tots els seus sistemes de serveis. Es destaca per la seva flexibilitat i per la seva capacitat de canviar a discreció la disposició dels panells, alterant així la seva localització i/o seqüència. L'estructura tècnica de serveis constitueix per si només un element independent, però perfectament combinable amb qualsevol moble. En combinació amb els fogons de treball permet dues configuracions: com a estructura tècnica mural o en taula central.

El riel integral situat per sota de la superfície de panells admet accessoris addicionals com, per exemple, entrepaños de vidre, suports de reactius, barres suporti per embarrados i suports per a tovalloles.

Els panells de serveis modulars sense cargols es poden canviar ràpidament quan es precisi.

Ús previst estructura tècnica de serveis:

- Per al propi subministrament de serveis als següents elements:

- Taules de treball murals

- Taules centrals

- Utensilis de laboratori sobre taules mòbils o subestructures

- Utensilis propis del laboratori

- Variants de disseny per al camp tecnogenético

- Fixació modular en l'estructura portaservicios de components d'instal·lació de l'estructura tècnica com entrepaños per a reactius, entrepaños per a instrumentació, armaris penjats, suports per embarrados, etc.

- Muntatge sense eines de les components d'instal·lació que complementen el conducte de serveis com escorre matrassos, suport de monitor, suport de pipetes, portarrollos de paper, portaobjectes, etc.