Optomic España, S.A. - Posturografia

Neurocom Basic Balance Master

Equips per a rehabilitació física i sensorial: amb més de 250 test dissenyats

Fotografia de Equips per a rehabilitació física i sensorial
Test modificat. És un test derivat del (SOT) que evidencia objectivament disfunció sensorial i analitza el control de l'equilibri funcional. La velocitat d'oscil·lació postural aquesta quantificada sota quatre condicions sensorials. Ulls oberts superfície fixa, ulls tancats superfície fixa, ulls oberts superfície amb foam, ulls tancats superfície amb foam. Posició del COG en cada test registrat. Test límits d'estabilitat, quantifica la distància màxima del pacient per desplaçar el seu centre de gravetat voluntàriament dins del con d'equilibri. Els paràmetres que s'obtenen són: temps de reacció velocitat del desplaçament End Point.

Adreça control límit màxim d'estabilitat, test transferència del COG- quantifica l'habilitat del pacient per rítmicament moure el seu centre de gravetat davant un estimulo dau. Dreta/Esquerra (lateral) edelante/enrere (anterior/posterior). Transicions de l'estimulo de tres, dos, i un segon. Els paràmetres que s'obtenen són: velocitat de coordinació amb estímul donat, adreça control del pacient en dinàmic test articular, durant el test el pacient està instruït per repartir el seu pes entre les dues cames (dreta /esquerra) el registre es realitza fent al pacient flexionar els genolls,0, 30, 60, 90, graus.

Paràmetres que s'obtenen és el percentatge del pes del pacient en cada cama a les diferents posicions registrades. Test estada unilateral, quantifica la velocitat d'oscil·lació amb el pacient en posició de suport sol en una cama , amb ulls oberts i després amb ulls tancats el test es realitza tant en la cama de suport amb la dreta com amb l'esquerra.. El temps de registre és de 10 segons. Paràmetres oscil·lació del COG en les diferents posicions registrades.