Tork - Dispensadors de tovalloles i paper

Tork Xpressnap

Dispensadores de tovallons: per al sector horeca

Fotografia de Dispensadores de tovallons
Tork presenta els dispensadores per al sector horeca amb el llançament de Xpressnap, el sistema de dispensació de tovallons més complet del mercat. Xpressnap, que destaca per una cura, modern i elegant disseny, ofereix solucions a la mesura de qualsevol circumstància, situació o ubicació.

Tork Xpressnap és un sistema versàtil i flexible amb quatre models disponibles en funció de les necessitats concretes de cada espai:

- Snack: de petita grandària, resulta perfecte per a espais de dimensions reduïdes.

- Mesa: ideal per a taules i barres molt concorregudes de restaurants de menjar ràpid i cafeteries.

- Barra: flexibilitat màxima, doncs dispensa tant en horitzontal com en vertical.

- Stand: amb opció d'instal·lació en la paret, perfecte per a establiments de menjar ràpid, menjadors, estadis i parcs d'atraccions.

Tork Xpressnap garanteix la reducció de l'ús de tovallons, gràcies a la dispensació d'un sol servei, en un 25%, almenys, si es compara amb els dispensadores de tovallons tradicionals, la qual cosa significa també un estalvi en costos. A més, el panell transparent assenyala quan resulta necessari reposar.

D'altra banda, aquest sistema, que es presenta en una moderna gamma de colors de moda, negre, vermell i gris clar, segueix mantenint la possibilitat de personalitzar els seus panells de visualització AD-a-Glance per promocionar els productes dels clients o la seva pròpia marca. Ara també és possible personalitzar els tovallons per treure-li el màxim partit a la promoció de la imatge.