Tork - Dispensadors de tovalloles i paper

Tork Reflex Portable

Dispensadores de paper: redueix el consum de paper fins a un 37%

Fotografia de Dispensadores de paper
Tork presenta Reflex Portable, el primer dispensador portàtil que soluciona el problema de l'ús incontrolat de paper, de fet ho redueix en un 37%, la qual cosa impulsa el consum responsable. Es tracta de la solució ideal per mantenir els espais d'atenció al públic nets i ordenats. La utilització de Reflex Portable resulta idònia per a la cura del medi ambient però també per a l'estalvi de costos.

Es tracta d'un pràctic sistema amb extracció central fulla a fulla, la qual cosa comporta un cost d'utilització molt reduït. A més, com els rotllos de paper estan protegits per l'envàs de plàstic s'evita que puguin mullar-se, danyar-se o contaminar-se, la qual cosa potencia la bona imatge que ja, de per si mateix, tenen els productes de la marca sueca.

El dispensador Reflex Portable resulta perfecte per a la neteja de taules i assecat de superfícies en espais del sector horeca, hospitals, educació i indústria. És compatible amb les bobines estàndard Réflex, la qual cosa redueix els costos i el consum excessiu alhora que facilita l'ús i millora tant la percepció dels consumidors com els nivells d'higiene.

El seu disseny és lleuger i compacte, la qual cosa facilita el seu emmagatzematge a qualsevol espai. A més, posseeix un rosteix perquè el seu maneig sigui més còmode. Quan es treballa en constant moviment, d'un costat a un altre, resulta ideal penjar-ho en els carrets de neteja que s'utilitzen habitualment.