IFM Electronic, S.L. - Controladors i mòduls de seguretat per a màquines

Detectors inductius de seguretat: per a persones i màquines

Fotografia de Detectors inductius de seguretat
Els detectors amb funció de seguretat són un dels components essencials d'un dispositiu de seguretat per a persones i màquines. Per primera vegada, el principi actiu i els avantatges dels detectors inductius també són útils per a les aplicacions de seguretat. La detecció directa de metalls àmplia el camp d'aplicació. Fins ara, en el disseny s'havien de planificar prèviament peces complementàries mecàniques o magnètiques. El funcionament sense desgast, ja que no hi ha contacte, i l'alt grau de protecció garanteixen una elevada disponibilitat de les instal·lacions.

El detector de seguretat inductiu Ifm Electronic registra metalls com, per exemple, VA o ST37. El detector de seguretat funciona amb una zona d'accionament que se supervisa tant espacial com temporalment.

Entre les seves característiques tècniques destaquen: certificació segons EN 954-1, categoria 4 PDF-M segons EN 60947-5-3, control de la seguretat per a persones i màquines, no es necessita cap accionador específic per a detectors de seguretat electrònics, connexió dels sensors a PLCs de seguretat o al mòdul AS-i G1506S i connexió en sèrie de detectors i contactes.