Instrumentos Testo, S.A. - Detectors de fugues de gasos

Testo 316-2 / 316-EX

Detectors de fugides de gas: detecten fugides de metà, propà i hidrogen

Fotografia de Detectors de fugides de gas
Instruments Testo amplia la seva gamma de detectors de gasos combustibles amb els testo 316-2 i testo 316-exper a zona classificades Atex. El testo 316-2 detecta fugides de metà (gas natural), propà i hidrogen emetent una alarma acústica així com una indicació del nivell de fugida i el valor màxim aconseguit. Gràcies al seu sonda mal·leable i a la bomba incorporada, el testo 316-2 permet trobar fugides de gas en els llocs més recòndits, amb una resposta més ràpida que altres detectors per difusió. El testo 316-2 es presenta en una còmoda maleta on s'inclou també el carregador i l'auricular per a ambients sorollosos.

El testo 316-EX és un detector de metà, propà i hidrogen per a zones Atex (amb el risc d'explosió) amb classificació II 2G Ex ib IIC T1. D'igual forma que l'anterior, la seva alarma acústica ens indica el lloc de la fugida i el seu visualitzador el nivell de la mateixa. El seu sonda mal·leable ens permet detectar fugides en llocs de difícil accés. El testo 316-EX es presenta en una còmoda maleta de transport.

Tots dos detectors són el complement ideal per a professionals del sector de calefacció, que a més d'instal·lar i mantenir sistemes tèrmics, necessitin un detector per trobar fugides de gasos combustibles, com, per exemple, segons s'indica en l'actual RD 919/2006.