Gab Sistemática Analítica, S.L. - Destil·ladores de begudes alcohòliques

DE-1626

Destilador enológico: per al destil·lat de begudes alcohòliques

Fotografia de Destilador enológico
El destilador enológico DE-1626 és un equip per a l'obtenció del destil·lat de begudes alcohòliques validat d'acord al reglamento CEE 2676/90 per a anàlisi de vins i al CEE 2870/2000 per a anàlisi de begudes espirituosas.

Destil·lació per arrossegament de vapor. Disseny especial per a l'obtenció del destil·lat de vins i begudes alcohòliques en la determinació del grau alcohòlic volumètric, l'acidesa volàtil, àcid sórbico i uns altres.

Capacitat per destil·lar volums fins a 400 ml. Atur automàtic de la destil·lació. Operació extremadament senzilla i mínim manteniment. Generador de vapor protegit amb sistema de seguretat.

Inclou tub de diàmetre 42 mm per a mostres d'acidesa volàtil. Tub de diàmetre de 52 mm per a mostres d'acidesa volàtil i 100 ml grau alcohòlic. Tub de diàmetre de 80 mm per a mostres de 200 ml per a grau alcohòlic. I matràs aforat a 200 ml per recollir el destil·lat.

La velocitat de destil·lació és de 30-40 ml/min. (S'obtenen 200 ml de destil·lat en 5/6 minuts). Cabal d'aigua de refrigeració: 80-100 l/h. Consum d'aigua del generador de vapor: entre 1 i 1,25 ml per ml de destil·lat obtingut. Potència del generador de vapor: 2.400 W.

El panell de comandaments consta de: control electrònic de l'operació. Interruptor general. Polsador Start. Polsador Stop. Polsador ADD. Mitjançant la funció ADD permet l'obtenció de destil·lat fins a la marca d'enrasat de la bureta. D'aquesta forma no és necessari afegir aigua per completar els 200 ml exactes de destil·lat.