G.i.k.c, S.A. - Comdiflex - Altres productes per l'estanquitat

Kempchen

Cintes de seguretat: per a fluids perillosos o tòxics

Fotografia de Cintes de seguretat
En molts sectors industrials es transporten fluids perillosos (tòxics, inflamables,...), calents o sota pressió, mitjançant canonades. Si les canonades estan unides mitjançant unions embridades cargolades, existeix el perill real que, en una pèrdua per fugida, el fluid perillós surti sobtadament en forma de doll podent provocar accidents de consideració entre les persones i, fins i tot, danys materials considerables en les peces, màquines i aparells als voltants de l'equip accidentat.

Es pot tractar d'àcids, álcalis, de vapor d'alta pressió o aigua sobrecalentada,d'oli hidràulic, d'aire comprimit, gasos orgànics perillosos (etilè, polipropilè, etc.), per nomenar les fonts de perill més importants.

Tingui's en compte que assajos pràctics realitzats han demostrat que, segons la pressió i la situació local de la unió afectada, el doll o la fugida massiva pot aconseguir grans distàncies).

Per reduir aquest camp de perill a la seva mínima expressió, Kempchen, pionera en el camp de la seguretat al món de l'estanqueïtat, ha desenvolupat la Cinta de Seguretat.