Optomic España, S.A. - Butaques clíniques

Optomic OP-S8

Butaques: resistent, confortable i totalment elèctric

El disseny de les butaques Optomic s'ha basat en la recerca de la comoditat del pacient i ergonomia durant l'exploració. Per això la geometria de la seva estructura s'adapten per aconseguir l'òptima distància entre pacient i otorrinolaringólogos en totes les fases de l'exploració i tractaments. Reposabrazos abatibles, amb eix d'acer inoxidable i embuatat en poliuretà rentable. S'abat per a major comoditat en pacients amb mobilitat reduïda i per a observacions i pràctiques lateralizadas.

Disposa de 2 models de cabeceros sòlids. Tots dos perfectament dissenyats per mantenir la posició del cap del pacient en la posició requerida durant l'exploració, regulables en altura i amb fre de fixació. Incorpora sistemes d'extracció ràpida que permeten efectuar proves posicionals i pràctiques rutinàries. Inclou un sistema de suspensió i elevació pneumàtica. Gir i fre permet girar al pacient amb total seguretat, gran estabilitat i suavitat. Gràcies als seus robusts rodaments de corrons cònics i d'alta resistència. Disposa d'un sistema de palanca doble de fre, situat a esquerra i dreta del seient, per evitar perdudes de temps pel desplaçament del professional, en realitzar l'acció d'ajust o fre total del gir.

El gir de 300º permet agilitar l'exploració de tots dos sentits sistema d'elevació motoritzat, controlat per un pedal que permet un perfecte control sobre la butaca. Sistema de monocomandament per accionar la pujada i baixada i moviment del respatller. Disposa de 2 memòries per a la personalització de l'usuari. Reposapeus,pantorrillera i respatller alta resistència i petita grandària. La butaca OP-S8 compta amb un sistema totalment elèctric per al moviment de reposapeus i pantorrilleras. Aquest moviment es realitza de forma sincronitzada. Pantorrillera de forma còncava. Subjecta els panxells del pacient alliberant-li de sostenir les cames unides i aconseguint una major relaxació. Rang de moviments del respatller des de 80º fins a la posició de Trendelenburg passant per la posició de llitera horitzontal.