Técnicas Asociadas de Instrumentación, S.L. (TAI) - Instruments d'anàlisis per a laboratoris

Bruker

Analitzador MPA: totalment configurat

Fotografia de Analitzador MPA

L'analitzador NIR de Bruker està totalment configurat amb totes les opcions de mostreig disponibles. En poder triar l'opció de mostreig més adequada és d'importància crucial en intentar resoldre una anàlisi específica. Amb el MPA es té a mà la solució completa per al seu desenvolupament del mètode. L'aparell modular i compacte s'adapta fàcilment a les seves necessitats. En el cas que en un futur proper arribin noves aplicacions caldrà afegir simplement les eines necessàries. Totes les combinacions estan disponibles en qualsevol moment. La fortalesa de l'aparell permet la seva utilització en el laboratori o a la fàbrica. Es pot connectar el MPA al portàtil mitjançant 'Plug & Play' Ethernet o muntar-ho en un carret per millorar la seva mobilitat.

El MPA ofereix tot el que necessita per a l'anàlisi de líquids, sòlids, pólvores i pastilles. Accessoris potents com la roda de 30 posicions de mostreig automàtic que es pot usar per a vials i pastilles de totes les grandàries i formes. La geometria de Transmissió per espectroscopía d'infraroig proper (NIR) és ideal per a pastilles farmacèutiques a causa del seu mostreig d'un volum mentre que el NIR de reflectància mostra solament la superfície de la mostres sòlides. La selecció dels accessoris diferents del MPA està controlada mitjançant programa sense necessitat d'adaptacions manuals.

Manteniment sense esforç

Els espectròmetres MPA estan dissenyats per a un manteniment fàcil per l'usuari, estalviant així les despeses de manteniment. Diagnòstics permanentment en línia monitorizan l'aparell i avisen a l'usuari de qualsevol problema. Els articles de consum com el làser i la font de llum estan dissenyats per a una vida llarga i en el cas de necessitar el seu recanvi el sistema informa a l'usuari de la fallada i ofereix ajuda en línia per al procediment del seu recanvi. Els consumibles vénen pre-alineats i són fàcilment canviats. La pantalla de color li mantindrà informat de l'eina seleccionada i l'estat de l'aparell.

PerformanceGuard

Tots els components òptics instal·lats en el MPA estan monitorizados permanentamente pel sistema de diagnòstics en línia, PerformanceGuard, que assegura que el seu espectròmetre funciona correctament. En el panell de control hi ha una llum d'avís que mitjançant el programa OPUS informa a l'usuari de l'estat actual de l'aparell. En sortir un component anés de les seves especificacions s'avisa a l'usuari inmediatemente.

Desenvolupament de Mètodes

El MPA amb les seves vàries opcions de mesurament és l'eina ideal per al desenvolupament de mètodes sofisticats. Inicialment no és obvi quin mètode de mostreig és millor per a l'anàlisi a mà. Amb el MPA senzillament intentar amb diversos mètodes i comprovar els resultats. Es poden mesurar mostres líquides en el compartiment de mostres utilitzant vials o cubetes o directament en el seu contenidor mitjançant l'ús de la sonda de fibra òptica. Comparar la composició de substàncies farmacèutiques en quantitat amb la sonda i després en el seu format comercial com a pastilles utilitzant la unitat de transmitància.