Russell Finex Ltd. - Classificadors de sòlids

Russell Compact Airswept Sieve

Tamisadora compacta: millora la qualitat del producte i la capacitat de tamisat

Fotografia de Tamisadora compacta

La tamisadora Airswept Sieve permet el transport pneumàtic i el tamisat de seguretat de materials des de les instal·lacions d'emmagatzematge fins a la seva següent fase de processament. Aquesta unitat combina la tecnologia Compact Sieve amb línies de transport pneumàtic estàndard del sector per a aquesta senzilla que requereix un espai mínim.

Tenint en ment la seguretat, la Russell Airswept Sieve assegura que es pugui realitzar un tamisat de seguretat de productes en una operació lliure de pols, reduint al mínim el risc d'inhalació del producte per part dels seus operaris.

Els sectors en què es pot aplicar el Compact Airswept Sieve inclouen: la química, alimentació, farmàcia, revestiments en pols i productes ceràmics.

La tamizadota Airswept Sieve incorpora tecnologia Compact Sieve amb transport pneumàtic de productes en pols. S'aplica un buit per la malla vibradora del tamís i atreu un flux continu de la pols cap ia través de la malla. La contaminació de mida superior a la malla queda retinguda sobre la mateixa i es pot eliminar de manera contínua mitjançant una sortida lateral de rebuig o manualment al final d'un lot.

Una bomba de buit per desplaçament positiu proporciona la succió del sistema. L'entrada pot ser d'una tremuja, sitja o directament de bidons o sacs per un tub de succió. El sistema de buit està concebut per moure materials en pols a distàncies considerables depenent en els requisits de cada instal lació, proporcionant major flexibilitat al disseny de les seves instal·lacions.

Ofereix:

· Augment en la capacitat de producció fins a quatre vegades superior en comparació amb les tamisadores estàndard.

· Major seguretat per l'operari en reduir el risc d'inhalació del producte.

• Disseny de fàcil neteja i desmuntatge que assegura que les aturades per manteniment de producció es redueixen a un mínim.