IFM Electronic, S.L. - Components per a RFID

Sistema d'identificació RFID: una alternativa compacta i senzilla

Fotografia de Sistema d'identificació RFID
El sistema d'identificació RFID (Radio Frequency Identification System) de IFM Electronic ofereix una alternativa compacta i senzilla per a aplicacions en les quals, per exemple, no es pot emprar un sistema d'identificació òptic a causa de condicions ambientals.

Ofereix la possibilitat de la lectura i descripció de portadors de codis (TAG) per poder treure profit dels avantatges de AS-interface. El sistema es pot integrar perfectament en xarxes AS-i ja existents i estar operatiu a l'instant. El sistema d'identificació RFID s'utilitza per a la lectura el protocol analògic AS-i 7.4 de transferència de dades. Per aquest motiu, no és necessari utilitzar un programari especial. A un mestre AS-i es poden connectar fins a 31 dispositius de lectura / escriptura. El capçal de lectura / escriptura emmagatzema errors de transmissió que es poden consultar per a una anàlisi precís dels errors. L'antena, l'electrònica i la interfície AS-i estan integrades a la carcassa compacta. El subministrament de tensió s'efectua a través de la xarxa AS-i mitjançant un connector M12 giratori. No cal connectar cap alimentació addicional. El TAG (etiqueta electrònica) proporciona flexibilitat d'instal lació en portapeces, dipòsits, etc. La longitud del codi és de 15 bits.

El sistema RFID de IFM Electronic genera un camp electromagnètic de 125 kHz per a la lectura i escriptura de dades. El camp electromagnètic procedent de l'antena provoca en el TAG passiu una tensió (principi del transformador). Activat d'aquesta manera, el TAG (etiqueta electrònica) reenvia el seu codi. En el capçal de lectura / escriptura té lloc el processament del codi i la transmissió a la xarxa AS-interface.