IFM Electronic, S.L. - Altres equips de metrologia òptica

Detectors de color: són més fiables i eficaços que l'ull humà

Fotografia de Detectors de color
Els detectors de color i contrast cobren cada dia major importància en l'àmbit de l'automatització de procediments, en els processos de producció industrials i en la indústria manufacturadora.

Al mateix temps, les possibilitats d'aplicació en la pràctica són il·limitades. Abasten des de la identificació o classificació d'objectes de colors fins al control de superfícies de color. En molts casos, el color com a criteri de detecció està ja integrat en l'objecte del flux de materials. En cas contrari, es pot incorporar fàcilment.

Els sistemes de detecció de color són més fiables i eficaços que l'ull humà, ja que no es veuen afectats per errors deguts al cansament, apreciacions subjectives del color o temps de reacció molt lents.

Algunes de les seves característiques tècniques són: senzilla programació mitjançant la manera "teach", disseny compacte, resistents a la llum externa, la detecció de matisos de color es pot configurar per separat i detecció online de color en objectes opacs amb sistemes de reflexió directa o en objectes transparents amb sistemes réflex.