Sugelabor, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Sugelabor, S.A.
Sicilia, 36
28038 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑915013936  
🖷:  +34‑915013938
w:  www.sugelabor.com
Columnes per a cromatografia

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación

Subministraments Generals de Laboratori, S.A. (Sugelabor, S.A.) ve donant servei als laboratoriosespañoles i portuguesos des de l'any 1982.
Compte, per tant, amb més de 26 anys d'experiència donant satisfacció a les necessitats dels més prestigiosos laboratoris d'anàlisi química de la Península Ibèrica i paises de parla hispana.

El Sr. Rojo, fundador i director de Sugelabor, S. a., comezó la seva marxa professional treballant en Perkin Elmer, on va desenvolupar una important labor, tant comercial com d'assessorament tècnic, durant els llargs anys en què va prestar servei en la Compañia.
Posteriorment va ser un dels socis fundadors de l'empresa de distribució Teknokroma.
Avalat per l'experiència acumulada i els seus profunds coneixements tècnics, va fundar la companía Sugelabor, S. a. amb el propòsit de proporcionar el material necessari per al bon funcionament del laboratori, garantint el millor producte al millor preu i amb un incomparable servei.

Aviat, Sugelabor, S. a. --primera empresa espanyola fabricant de columnes de cromatografia-- es va posicionar com a empresa capdavantera tant en la fabricació de columnes per a cromatografia de gasos i d'HPLC com en la distribució de material i instrumentació analítica. En l'actualitat Sugelabor, S. a. compta amb un experimentat equip humà format per més de 20 professionals entre llicenciats i tècnics, i disposa d'una àmplia oferta de més de 50.000 articles diferents que permeten assegurar el subministrament de pràcticament la totalitat de les
necessitats del laboratori actual.

Compte, a més, amb un modern laboratori de control de qualitat --dotat amb la tecnologia analítica més avançada-- en el qual les columnes fabricades per Sugelabor, S. a. són sotmeses als més estrictes controls. Aquestes instal·lacions ens permeten a més desenvolupar mètodes d'anàlisis a petició dels nostres clients i també fer demostracions dels equips que representem i distribuïm.

Sugelabor, S. a. també pot presumir de tenir la representació, per al sud d'Europa, de les més prestigioses signatures internacionals fabricants d'instrumentació analítica i de recerca, signatures presents en laboratoris de referència a nivell mundial.
Per donar total cobertura i servei als seus clients Sugelabor, S. a. disposa de Servei Tècnic i de Manteniment compost per personal altament qualificat de ràpida i eficaç resposta davant qualsevol contratemps que pugui sorgir en el laboratori.

Sugelabor, S. a. disposa a més d'una línia d'instrumentació de segona mà. Tots aquests equips se sotmeten a un rigorós control i posada a punt i es lliuren amb total garantia.
Amb això es pretén facilitar l'accés a la instrumentació d'alta qualitat i fiabilitat a tots aquells laboratoris les necessitats dels quals poden quedar totalment cobertes amb pressupostos més reduïts.

Conscient de la necessitat de realitzar una gestió de qualitat, tant en la fabricació de columnes cromatogràfiques com en la distribució de material i intrumentación de laboratori, Sugelabor, S. a. disposa de la corresponent certificació de qualitat conforme a la norma UNE-EN-ISO 9001:2000, certificacions que ve renovant ininterrompudament des dels cinicios de l'any 2001.