Solids Components Migsa, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Solids Components Migsa, S.L.
Erribera Kalea, 1
20749 Aizarnazabal (Gipuzkoa) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑943147083   +34‑943897058  
🖷:  +34‑943147897
w:  www.migsa.es
Fabricació de components i sistemes per al maneig de sòlids a orri, pulverulentos o granulados

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Solids Components Migsa, S.L.

L'empresa Manufactures Ibero Germanes S.A. (MIGSA) es crea l'any 1973 en Aizarnazabal (Guipúscoa).

En els seus inicis, l'empresa treballa únicament com a taller auxiliar de l'enginyeria System-Technik S.A. dedicada al disseny d'instal·lacions per a la manipulació de sòlids a orri. Durant algun temps, es complementa aquesta funció amb la fabricació de maquinària auxiliar per a la indústria del moble.

A partir de l'any 1977, MIGSA surt al mercat amb un programa propi de fabricació oferint a les grans enginyeries elements normalitzats per a la seva ocupació en instal·lacions.

L'any 1979, s'inicia l'exportació cap a Alemanya. Les creixents exigències del nou mercat indueixen una millora important en la qualitat dels productes i serveis subministrats per MIGSA.

L'any 1990, MIGSA s'introdueix en el sector mediambiental amb una nova línia d'equips complets per a emmagatzematge i dosatge de calç per al tractament d'aigües residuals, la qual cosa suposa un salt qualitatiu des dels elements a les instal·lacions.