Serrano Industrial y Comercial, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Serrano Industrial y Comercial, S.A.
Galileo, 32-36
08028 Barcelona Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑933392750  
🖷:  +34‑933395074
w:  www.serranoindustrial.com
Subministraments per a control de fluids

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Serrano Industrial y Comercial, S.A.

Serrano Industrial i Comercial, S. a. és una empresa familiar dedicada al subministrament integral de material per a la indústria, l'especialitat de la qual són les vàlvules, la instrumentació i les bombes.
Fundada en 1957 per D. Ramón Serrano, aquesta companyia disposa de seus a les ciutats de Barcelona i Madrid des de les quals es proveeix a un gran nombre de sectors en tota Espanya.
Disposa d'un ampli ventall de productes dels quals es beneficien indústries com l'alimentació, la química i química fina, la petroquímica, les refineries, les centrals nuclears i les hidràuliques.
La filosofia de treball de Serrano Industrial i Comercial es basa a posar a la disposició dels seus clients un compendio de productes de qualitat, servei personalitzat i una capacitat d'assessorament tècnic de primer nivell, de manera que la seva clientela rep un paquet integral de productes.
De cara al futur, els responsables de l'empresa aposten per mantenir la política de treball que l'ha definit des de fa ja més de 50 anys i que l'ha situat com un dels principals referents del sector al nostre país.