Romero Muebles de Laboratorio, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Romero Muebles de Laboratorio, S.A.
Verano, 17
28850 Torrejón de Ardoz (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑902209219  
🖷:  +34‑902102992
w:  www.romero.es
Equipament per a laboratoris

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Romero Muebles de Laboratorio, S.A.

Romero mobles de laboratori, S. a. és una empresa especialitzada en projectes, integració i instal·lació de mobles de laboratori, realitzant projectes complets de “clau en mà” des de l'amueblamiento, les instal·lacions de lampisteria, electricitat i gasos especials i la seva homologació.
Des de 1967, en què comencem la producció de mobiliari i elements per a laboratoris a Espanya, no hem deixat d'apostar pel futur. Amb inversions en actius fixos, R+D+I, homologacions europees i sobretot en una evolució sostinguda de producció + qualitat. 3500 instal·lacions de mobiliari de laboratori a Espanya i a l'estranger ens avalen del nostre nivell de qualitat i experiència. 147 professionals formen el nostre equip humà sent la millor garantia de futur i de servei dels nostres clients. En l'última dècada hem invertit en una nova i moderna fàbrica, amb una superfície de 30.000 m2 entre fàbrica i magatzem, seguint una política de producció orientada a l'emmagatzematge de producte, podent tenir sempre un alt nivell d'estoc disposat per al seu enviament immediat.
Línies automàtiques digitals d'alta producció que ens permet produir 1.500.000 peces/any. Equips informàtics d'última generació.
Com a indústria de la fusta, la nostra màxima preocupació ha estat la cura i respecte al medi ambient. La fusta és un material noble i no contaminant, i ha estat declarada per l'Associació de Constructors Nord-americans com el material de construcció del segle XXI per ser l'única matèria primera que es reprodueix i el procés de la qual de preparació i manufacturación no és contaminant.
En la seva elaboració, tractament i reciclat hem invertit en noves tecnologies per evitar l'impacte mediambiental.