Predycsa, Predictivo y Control, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Predycsa, Predictivo y Control, S.A.
Av. Ribera de Axpe 11B-Local 101
48950 Asua - Erandio (Bizkaia) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑944319015  
🖷:  +34‑944300091
w:  www.predycsa.com
Manteniment predictiu

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Predycsa, Predictivo y Control, S.A.

Predycsa és l'empresa especialista en diagnòstic i solució de causes de fallada en maquinària, a traves de la seva oferta de Productes i Serveis de Manteniment Predictiu.
L'Objectiu de Predycsa és reduir les parades no programades i els costos de manteniment dels seus clients mitjançant la implantació de Programes de Manteniment Predictiu adaptats a les seves màquines i processos de producció.
Per a això posa a la disposició dels seus clients els sistemes més avançats, la seva experiència de més de 20 anys i la seva enginyeria, amb la finalitat de conèixer a tot moment l'estat de la maquinària, diagnosticar les possibles causes de fallada i recomanar solucions.
Predycsa compta amb un gran nombre de referències en els principals sectors industrials que estan aplicant aquestes tècniques predictives a la seva maquinària: Paper, Químic, Elèctric, Siderúrgic, Cementero, Màquina-Eina.