Petkus España, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Petkus España, S.L.
Av. Comunidad Europea, 43, P13 - Pol. Ind. San Antolín
34004 Palencia Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑979728440  
🖷:  +34‑979728439
w:  www.petkus.com
Fabricant d'equipament mecànic per a la selecció de llavors.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Petkus España, S.L.

Petkus Technologie GmbH, fundada en 1852, va anar el primer productor mundial d'equipament mecànic per a la selecció de llavors. Avui Petkus s'ha convertit en un dels proveïdors capdavanters del mercat amb una àmplia gamma de maquinària per a la manipulació de llavors i gra, tecnologies de processament així com en fàbriques de pinsos.
La competència bàsica de l'empresa s'assenta, actualment, en el desenvolupament tecnològic de sistemes complets "clau en mà”, basats en equipament i processos tecnològics, magatzematge, transport i sistemes de control, a nivell mundial.

Àrees clau de Petkus:
• Processament i assecat de blat de moro
• Processament de la llavor de remolatxa
• Neteja de llavors fines
• Despelusado de cotó
• Pildorado, revestiment i tractament químic de la llavor
• Assecat i magatzematge de gra
• Processament i magatzematge d'oleaginosas
• Processament de pinsos
• Plantes de pre-barreja

Petkus recorre a la seva intensa experiència i fonaments tècnics científicament provats i en saber-fer dels seus empleats per augmentar la base del seu coneixement i per reinvertir el que aprèn en el continu desenvolupament de tecnologies innovadores.
Petkus Technologie proporciona consell i serveis de consulta als clients per generar avantatges a llarg termini procedents de l'aplicació de tecnologia a les circumstàncies particulars de cada negoci.
Petkus s'implica des dels plantejaments preliminars i execució, fins a l'engegada de la planta; forma als tècnics del client al seu propi centre de formació o directament en la planta i ofereix a llarg termini servei post-venda orientat al client.

Una xarxa global d'oficines de Petkus i associats proporciona una cooperació constructiva i confidencial que subministra resultats tangibles a través de consultes tecnològiques agronómicas i accés local en saber-fer o coneixement mundial.
La referències de projectes per tot el món demostren la competència de la tecnologia de Petkus, amb el seu propi enfocament en el lliurament de beneficis duradors i avantatges competitius per als nostres clients.

Consultoria i servei en màquines i sistemes per al benefici dels nostres clients.