Labortech Waldner, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Labortech Waldner, S.L.
Miguel Faraday, 20
28906 Getafe (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑913758452  
🖷:  +34‑913758347
w:  www.waldner.com.es
Equipament per a laboratoris

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Labortech Waldner, S.L.

Waldner Laboreinrichtungen GmbH & Co. KG és una empresa del grup Waldner que compta amb aprox. 1.000 empleats a tot el món. En la localitat alemanya de Wangen im Allgäu projectem i produïm des de fa més de 60 anys equips de laboratori per a tot tipus d'especificacions.
El nostre sistema d'equip de laboratori mc6 es basa en el principi de la construcció modular de sistemes. En funció de la situació i de la finalitat es poden produir no només plantes de distribució completament noves sinó també complementar els elements existents de l'equip. El laboratori disposa en totes les seves seccions funcionals d'un màxim de possibilitats a l'hora de realitzar el seu disseny a través de l'aplicació conseqüent d'un mòdul sofisticat de mesura.
El nostre principi ha estat ja des de sempre actuar en lloc de reaccionar: Moltes de les nostres innovacions i productes es prenen per model a escala mundial i han influït decisivament en el treball de laboratori.
Som capdavanters al mercat europeu gràcies a l'orientació ininterrompuda del nostre treball per les necessitats de la nostra clientela.