G.i.k.c, S.A. - Comdiflex - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
G.i.k.c, S.A. - Comdiflex
Gabiria, 64-66
20305 Irun (Gipuzkoa) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑943634014  
🖷:  +34‑943633916
w:  https://comdiflex.com/
Estanqueïtat i dilatació

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
G.i.k.c, S.A. - Comdiflex

El Grup Industrial Kempchen i Comdiflex és una empresa dedicada, com a primera i fonamental activitat, a la fabricació i distribució de juntes d'estanqueïtat i compensadors de dilatació.
El primer nom, Kempchen, sorgeix com a referència delegada a l'empresa mare Kempchen Oberhausen que marca la garantia i qualitat a nivell mundial d'unes juntes perfectes i eficaces disponibles en tot tipus de materials i mesures per assegurar l'estanqueïtat dels processos industrials.
Comdiflex és el terme encunyat per fer referència a la linea estel de producció de la nostra fàbrica : els compensadors de dilatació.
Tenim l'orgull del reconeixement a nivell de "molt satisfets" dels nostres clients (segons enquestes realitzades l'any 2003 dins del seguiment de la normativa ISO 9002).
Estem convençuts de tenir els millors productes del sector. A ells ens dediquem en cos i ànima per estar sempre en l'avantguarda sense perdre gens de la qualitat. Som competitius perquè tenim el millor producte en estanqueïtat i dilatació.