Inteman Laboratorios, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Inteman Laboratorios, S.A.
Lermandabide 23 - Pol. Ind. Jundiz
01015 Vitoria - Gasteiz (Araba/Álava) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑945292100  
🖷:  +34‑945290331
w:  www.inteman.com

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación

Enfront de la demanda de productes d'higiene personal, com a mesura de prevenció per evitar possibles contagis per malalties, INTEMAN S.A. ha reforçat la seva línia de productes de Neteja i Higiene.
Aquests productes són demandats per a la seva aplicació en llocs de risc com les d'atenció o congregació de públic (gimnasos, centres comercials, cinemes, cafeteries, hotels, escoles...), les de manipulació o servei d'aliments (cárnicas, envasadoras, embotelladoras, etc.), cuines industrials, menjadors col·lectius (empreses, col·legis, etc.), i en general llocs on es pugui produir contagi o infecció per contacte. Entre ells destaquem:
TEMIN HIGIENEX: Lavamanos higienizante sense aigua, ideal per a situacions en les quals no és possible rentar constantment les mans, però en les quals es demanda una protecció extra.
TEQUIL VR PLUS: Netejador desinfectant (microbicida, bactericida i fungicida) per a superfícies on s'han d'extremar les condicions higièniques.