ISB Ibérica - Euro Bearings Spain, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
ISB Ibérica - Euro Bearings Spain, S.L.
Plàstic, 12 - Pol. Ind. Les Guixeres
08915 Badalona (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑933037860  
🖷:  +34‑3303707
w:  www.eurobearings.es
Distribució de Rodaments i Components

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
ISB Ibérica - Euro Bearings Spain, S.L.

Euro Bearings Spain, S.L. és una empresa especialitzada en la distribució de productes de transmissió de potència i components industrials.
Després dels més de 45 anys d'experiència que l'adreça de l'empresa acumula en el sector, la seva vocació de servei segueix marcant el camí per complir amb l'objectiu clar de satisfer les necessitats i les expectatives dels seus clients. Fabricants, manteniments i subministraments industrials confien en l'àmplia gamma de productes que EBS posa al seu abast gràcies al seu estoc, considerat un dels més importants d'Europa.
Els clients es veuen també recolzats per l'assessorament tècnic que els brinda cadascuna de les Divisions Comercials especialitzades: Rodaments, Transmissió, Estanqueïtat i Moviment Lineal.
El ferm compromís que l'empresa té amb la Qualitat queda latent, no només en la inversió contínua en els seus propis Laboratoris de Control, sinó també dels processos logístics dels seus magatzems. La implantació de noves tecnologies en les gestions de picking i packaging permeten assumir un important volum d'expedicions diàries garantint un alt nivell de servei en els lliuraments.