Estaciones Depuradoras, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Estaciones Depuradoras, S.A.
Gaztambide, 32
28015 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑915436676  
🖷:  +34‑915436669
w:  www.estacionesdepuradoras.com
Tractament i depuració d'aigües

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Estaciones Depuradoras, S.A.

Estacionis Depuradores, S. a. és una empresa dinàmica, orientada al mercat i sensible als canvis de l'entorn mediambiental. En aquest sentit, centren l'esforç a desenvolupar productes i serveis respectuosos amb l'entorn, amb un elevat ràtio de sostenibilitat i innovació.

Tenen una dilatada experiència en el sector de l'aigua, una trajectòria seriosa i professional que els ha permès guanyar-se la confiança de les empreses més importants del país, la qual cosa ha estat determinant per mantenir un constant creixement al llarg de tots els anys de la seva història.

Disposen dels recursos humans i materials necessaris per seguir oferint al mercat una gamma completa de productes i serveis que cobreixin satisfactòriament les necessitats dels clients en relació amb les activitats de depuració, potabilització i reutilització de l'aigua.

En definitiva, Estacionis Depuradores, S. a. és una companyia referent que forma part d'un grup d'empreses compromeses amb el progrés del benestar social dins del màxim respecte al medi ambient.