Dibal, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Dibal, S.A.
Astintze Kalea, 26 - Pol. Ind. Neinver
48160 Derio (Bizkaia) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑944521510  
🖷:  +34‑944523658
w:  www.dibal.com
Solucions de Pesaje i Etiquetatge Industrial

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Dibal, S.A.

L'origen de Dibal es remunta a l'any 1974 quan comença les seves activitats de fabricació de balances. En 1985 s'integra en el Grup Novatronic, reconegut especialista en enginyeria electrònica i comunicacions.

La conjunció del know-how de Novatronic amb l'experiència de Dibal al món del pesaje, va permetre el llançament en 1986 un nou model de balança dotat d'un sistema de comunicacions a ordinador pioner a Espanya. Tres anys més tard, Dibal va desenvolupar la balança amb dues impressores (tiquets i etiquetes), una solució innovadora i pràctica que ha representat un important estalvi en els costos d'operació dels nostres clients.

Posteriorment, Dibal va ampliar el seu camp d'actuació, desenvolupant també equips de pesaje industrial i sistemes de pesaje i etiquetatge automàtic (any 1992), fins a conformar una completa gamma de solucions per al comerç i la indústria.

El compromís de Dibal amb la Qualitat es constata amb la concessió, al juny de 1996, del Certificat AENOR – IQNET de Registre d'empresa, conforme a normes ISO 9001, sent el primer fabricador espanyol de balances comercials a obtenir aquesta acreditació.