Denios - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Denios
Bari, 31 Oficina 114 - Edificio Tecnocenter - Pol. Pla-Za
50197 Zaragoza Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑902884106   +34‑876268303  
🖷:  +34‑902884116
w:  www.denios.es/shop
Experts en emmagatzematge de substàncies perilloses.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Denios

Experts en emmagatzematge de substàncies perilloses.

El Grup DENIOS és una multinacional present en 14 països d'Europa i EUA amb més de 23 anys assessorant i ajudant a més de 20.000 clients a emmagatzemar les seves substàncies químiques, perilloses i/o contaminants.

DENIOS ofereix la seva know-how amb un equip d'enginyers, experts també en legislació mediambiental, i normes d'emmagatzematge de productes químics, que li assessorarà en tot el concernent a com emmagatzemar els seus estocs de substàncies perilloses (pintures, olis, dissolvents, peròxids, combustibles, etc.) de forma segura i complint la legislació vigent.

DENIOS li ofereix aquestes opcions:

  • Necessita una solució integral?
    Si segons les característiques de la seva empresa és necessari, el departament DENIOS ENGINEERING li pot dissenyar una fàcil solució per emmagatzemar els seus productes perillosos de forma personalitzada.
    Oblidi's de complicades, costoses i incòmodes obres. DENIOS li fabrica el seu magatzem - contenidor prefabricat per a productes perillosos a mesura, amb l'equipament que vostè necessiti: prestatgeries, resistència al foc, ventilació forçada o fins i tot calefactado, les nostres famoses càmeres tèrmiques.
    Són "arribar i posar" i molt fàcilment legalizables, gràcies a l'abundant documentació associada des d'homologacions, proves de càrrega, proves d'estanqueïtat, certificats CE i ATEX, etc.
  • Necessita posar a punt el seu magatzem? Necessita certificar-se?
    Tenim tots els productes que vostè necessita, un catàleg amb més de 7.000 referències, de les quals moltes d'elles som fabricadores.
    Consulti, al nostre equip expert per a qualsevol dubte sobre emmagatzemar substàncies perilloses, fins i tot, si ho necessita, un professional DENIOS pot visitar les seves instal·lacions per fer-li un pressupost personalitzat recomanant-li les millors solucions per posar a punt el seu magatzem.