Instrumentos Testo, S.A. - Termómetros especiales

Testo

Termòmetres homologats: per realitzar mesuraments a l'interior de producte, amb infrarojos, etc

Fotografia de Termòmetres homologats
Segons l'ordre ITC 3701 del 22 de novembre de 2006 a Espanya tots els termòmetres que s'utilitzin per a qualsevol de les següents aplicacions: magatzematge, transport, distribució i control d'aliments refrigerats, congelats i ultracongelados, han d'estar homologats sota control metrológico de l'Estat.

Instruments Testo SA, disposa de termòmetres per a cadascuna de les aplicacions:

- Termòmetre testo 106: Es tracta d'un instrument compacte amb una sonda fina de 3 mm de diàmetre, molt útil tant per realitzar mesuraments d'interior de producte com per comprovar temperatura ambienti.

- El termòmetre testo 826-T4 és l'únic termòmetre del mercat que està homologat segons la ITC 3701, amb el qual es pot realitzar mesuraments amb infrarojos (sense contacte) i amb sonda de penetració. El testo 826-T4 és el model superior de la gamma testo 826. La temperatura superficial es mesura per infrarojos i la temperatura interna es mesura amb la sonda de penetració, a més disposa d'un indicador làser i d'una fiable alarma acústica.

- Dins de la gamma de termòmetres homologats Testo disposa de 2 models que es poden utilitzar amb diferents tipus de sonda per a cada aplicació. El testo 926 (tecnologia termoparell) i el testo 110 (amb tecnologia NTC). Cadascun d'ells es poden sol·licitar amb sondes d'immersió/penetració, sondes tipus filaberquí per a mesurament en congelats i sondes per a mesurament de temperatura ambienti.

- Per completar la gamma de termòmetres, Instruments Testo ha obtingut l'examen de model nº 200910880069, pel testo 735-1. Es tracta d'un instrument que pot servir com a termòmetre patró o verificador. Té la possibilitat de connectar-li alhora 2 sondes amb tecnologia termoparell tipus K o T i una sonda tecnologia PT100. Les dades de mesurament presos pel testo 735-1 es poden transmetre per infrarojos a la impressora d'informes Testo per a tasques de documentació.