Gardena - Altres elements per a jardí

Gardena Aquamotion

Productes per a estanys: solucions fàcils i pràctiques per a la seva construcció, manteniment i decoració

Fotografia de Productes per a estanys
Un estany és un dels elements que defineixen i personalitzen un jardí: un univers que es pot mantenir durant generacions, aportant estil i personalitat a una propietat. Curulls de vida i naturalesa, són llocs ideals pel relax.

Gardena, amb la seva gamma Aquamotion, ofereix una àmplia varietat de productes per a l'estany. La seva experiència permet oferir solucions fàcils i pràctiques per a la seva construcció, manteniment i decoració.

Segons la grandària i la profunditat de l'estany que es vulgui construir, s'ha d'escollir un o un altre tipus de revestiment, ja que aquest ha d'aguantar el pes de l'aigua. Gardena ofereix una selecció completa de productes per a la construcció de l'estany. Si, per exemple, la decisió és realitzar un estany la capacitat del qual no excedeixi els 450 l., els motlles rígids seran la millor elecció. Amb ells construir un estany serà fàcil i ràpid. Tots els motlles Gardena estan fabricats en polietilè, molt resistent als rajos UV i a les gelades. A més respecten la fauna i la flora i són a prova de cops. I tenen 10 anys de garantia.

Després, la decoració de l'estany no té límits: instal·lar uns fascinants efectes d'aigua -trencades, dolls espumosos, caigudes en forma de campana, etc o crear rierols artificials per gaudir del murmuri de l'aigua; deixar que les plantes floreixin, millorant l'aspecte de l'estany, al mateix temps que subministren oxigen i proporcionen un hàbitat als animals.

Per descomptat, també cal pensar en els filtres que mantinguin la qualitat de l'aigua, i en els oxigenadores que la mantinguin transparent i enriquida. I finalment, es pot deixar volar la imaginació i personalitzar-ho amb diferents il·luminacions.

Per tot això Gardena ofereix solucions: des de la construcció de l'estany, a la tecnologia per crear tot tipus d'efectes d'aigua, més els productes de manteniment, i els elements de decoració