Lorentano, S.L. - Altres equips fitosanitaris

Lorentano

Ventiladors: per a qualsevol model d'atomizador

Fotografia de Ventiladors
La robustesa i duresa de l'acer inoxidable s'han posat de part de l'agricultor en aquest ventilador de gran rendiment i fortalesa.

El rendiment ve determinat per la seva doble sortida d'aire amb doble filera de filtres, cosa que li dóna una gran capacitat de penetració entre les fulles dels fruiters i uns òptims resultats de repartiment i impactes del líquid aplicat en els arbres, permetent ajustar molt millor la quantitat de litres per hectàrea que s'aplica.

Aquest ventilador d'acer inoxidable amb doble filera de filtres està disponible en diàmetres de 760, 820 i 900 mm, i disposa de 30 jets dobles giratoris, doble ventilador i doble sortida d'aire que millora el repartiment, orientadors d'aire inferiors i superiors que donen excel·lents resultats en tot tipus de plantacions reduint la deriva del líquid en la part superior i inferior.

L'acer inoxidable es va a convertir en un material de futur que dóna molta vida a una de les parts més importants de la nostra màquina. Per això, l'acer inoxidable també es pot posar en ventiladors convencionals (sense la doble filera de filtres).