Compo Iberia, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Compo Iberia, S.L.
Joan d'Àustria, 39-47-6º planta
08005 Barcelona Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑932247317  
🖷:  +34‑934964351
w:  www.compo.es
Producció de substrats, fertilitzants i fitosanitaris per a jardineria i horticultura

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Compo Iberia, S.L.

COMPO és la història d'una marca d'èxit: COMPO SANA, el primer substrat pensat per a l'afeccionat, va constituir en 1956 la base de COMPO GmbH & Co. KG a Alemanya. En les següents dècades es va seguir construint l'empresa, dins de BASF, apareixent marques, com Nitrophoska, Hakaphos i Floranid, introduïdes amb èxit en l'agricultura intensiva i en la jardineria des de fa més de 40 anys.
Avui COMPO té una consolidada presència internacional i les seves marques són capdavanteres als mercats de productes per a la casa i el jardí, i en els de abonaments especials per a professionals de l'agricultura i dels espais verds.

Des de l'any 2000 COMPO pertany al Grup K+S, un dels majors fabricants a nivell mundial de productes de potassi i magnesi per a l'agricultura i la indústria, així com de sal i fertilitzants.

En el camp de la investigació en nutrició vegetal, COMPO treballa estretament amb BASF des de fa dècades. Des del 2005 cooperem també intensament amb Syngenta a Europa en el segment de Protecció de Plantes per al mercat de l'afeccionat.

El negoci de COMPO es desglossa en les divisions "Consumer" i "Professional". El segment de consum ofereix una extensa gamma de productes Premium per a la casa i el jardí. En el segment professional es comercialitzen a nivell mundial eficients i innovadors abonaments especials per a la seva aplicació professional en agricultura i espais verds.

COMPO ofereix un assortiment complet de productes per a la casa i el jardí, que va des dels substrats més específics, fins als productes per a la cura de plantes, abonaments de jardí, abonaments de gespa, llavors de gespa i fitosanitaris.
Les característiques concretes d'Espanya i Portugal han estat tingudes en compte per adaptar les diferents gammes i productes a les seves particularitats.

COMPO investiga intensivament per trobar noves solucions als problemes de l'afeccionat a la jardineria. La transferència d'innovacions del sector professional al sector de consum és una de les principals sinergies i punts forts de COMPO; un bon exemple és l'estreta col·laboració amb Syngenta, líder mundial en la protecció de Plantes, que ens permet disposar dels seus eficients i avançats productes, en presentacions i formulacions adaptades al jardiner amateur.
Al mateix temps, COMPO investiga i desenvolupa nous envasos i sistemes de dosatge, que han merescut el reconeixement de la indústria, amb nombrosos premis nacionals i internacionals.