Arisac, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Arisac, S.L.
Capitán Cendra, 79 Apartado Correos 150
03780 Pego (Alacant) Espanya
☎:  +34‑966402073   +34‑966400882  
🖷:  +34‑966402074
w:  www.arisac.com

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación
Arisac, S.L.

Arisac, S.L. és una empresa jove, sempre al dia amb les últimes tendències i innovacions en l'el mercat de la pedra natural i els àrids decoratius i jardineria.
El seu esforç continu a la recerca de la qualitat del producte i els seus ebalajes, d'una banda; i en el servei al client amb una completa xarxa de distribució i assessorament, per un altre, són les seves bases per aconseguir la completa satisfacció del seu millor aliat, el client.
Faciliten el transport i presentació dels seus productes, amb les diferents opcions d'embalatge de les quals disposen: Big-bag sacs de 20 kg, paletizados, pots, etc., sempre en funció de les necessitats dels clients.
A causa de la creixent demanda dels clients, interessats en la naturalesa, l'ecologia, l'escassetat d'aigua, i la sostenibilitat natural, han creat una gamma de productes dedicada a la jardineria i la decoració de jardins que ajudés i s'encaminés a la protecció de la terra de cara a factors com: l'erosió, la humitat, i altres agents externs que l'agredeixen.
En ARISAC doten als jardins amb una opció estètica nova, a partir de tota la família d'àrids decoratius i pedres de jardí com les bitlles, la rocalla, el cant rodat o arrodonit , les sorres , alberos, els àrids triturados, l'escorça de pi o les roques, llambordes de granit, i llambordes de basalt , pedres d'aquari i altres roques naturals de gran format.
En ARISAC opten, entre altres coses, per una alternativa a la jardineria i al paisatgisme convencional: el xerojardín. Els seus àrids i triturados solen aplicar-se en la xerojardinería. El terme xerojardinería és una adaptació del terme anglosaxó xeriscape, procedent del grec xeros (sec) i de l'anglès landscape (paisatge, jardí), i serveix per definir una tècnica de jardineria que consisteix en l'ús racional de les plantes segons les seves necessitats hídriques, l'ús de plantes xerófilas (espècies vegetals amb baix consum hídric) i l'ocupació de tècniques i materials encaminats a l'estalvi d'aigua (àrids de jardineria aplicats). Això, unit a recursos actuals com el reg per degoteig, fan de la seva aplicació una gran alternativa a la jardineria convencional, suposant un substancial estalvi tant en aigua com en manteniment del jardí.
L'estalvi d'aigua no és l'únic objectiu dels seus àrids i triturados: també tenen una fi ecològica i advoquen per un manteniment reduït, ja que, per exemple, limiten la utilització constant de productes fitosanitaris, limiten l'ús de maquinària, amb el consegüent estalvi de combustible, ajuden al reciclatge, etc. Tot això, unit a la facilitat a l'hora del transport i manipulació dels àrids i triturados, afavorits per les seves formes d'envasament i presentació, fan de l'ús dels àrids decoratius i de la xerojardinería, la gran alternativa actual al que podríem entendre per jardí convencional.