Saunas Inbeca, S.L. - Piscines enterrades en kit

Piscines prefabricades de polièster: amb cascades, canons, dolls, llits de massatge d'aire, volcans, jets de massatge, etc

Fotografia de Piscines prefabricades de polièster
Inbeca Pools s'inicia en el disseny, la fabricació i instal·lació de piscines prefabricades de polièster, a les quals s'afegeix els més sofisticats equips d'efectes especials d'hidroterapia com són: cascades, canons, dolls, llits de massatge d'aire, volcans, jets de massatge, etc., que confereixen a la piscina una utilitat multifuncional per a centres wellness i àrees lúdiques - spas.

El gran avantatge de les piscines resideix en l'adaptació de la mateixa i els seus equips a les necessitats i els gustos del client, per diversos que aquests siguin. El procés de fabricació permet modelar qualsevol forma i incorporar tants efectes terapèutics com desitgi el client. A més aquestes piscines s'equipen amb equips de depuració, control de paràmetres i dosatge de productes d'última generació. Les piscines Inbeca Pools es troben al més alt nivell de durada, fiabilitat i seguretat.