Mondo Ibérica, S.A. - Paviments esportius de cautxú

Mondotrack sx

Paviments esportius exteriors per a atletisme: certificat IAAF S-08-0082

Fotografia de Paviments esportius exteriors per a atletisme
Paviments sintètics prefabricats d'última generació calandratge i vulcanitzat de 13 mm d'espessor constant compost de goma polisoprénica estabilitzada, càrregues minerals, vulcanizantes, estabilizantes i pigments colorants. Conformats per dos estrats amb diferents característiques biomecàniques vulcanitzats entre si en calenta constituint un sol paviment homogeni. L'estrat superior està pigmentado en color i la part inferior és negra o grisa. Exempt de PVC i halògens tòxics.

La superfície té una impressió específica, antilliscant, que es realitza en el propi procés de producció, conferint major superfície de suport a l'atleta i per tant estabilitat i seguretat en la trepitjada. Facilita la seva neteja, evacuació d'aigües i adherència del calçat esportiu.

L'estrat inferior disposa d'una estructura de cel·les hexagonals inclinades que li confereixen una especial elasticitat que facilita i accelera el gest atlètic, especialment el moviment de rotació entre el cinquè i primer metatarso del suport del peu, així com augmentant la reacció (devolució d'energia) i elasticitat (comoditat) aconseguint minoritzar el temps de suport del peu de l'atleta sobre la superfície en cada gambada.

Presentació: rotllos de diferents longituds i amplàries depenent de la zona de la pista.

Classificació: el paviment compleix els requisits de la federació internacional d'atletisme per a l'homologació d'una instal·lació com a classe 1 IAAF.