Mondo Ibérica, S.A. - Paviments esportius de fusta

mondowood

Paviments de fusta amb cambra d'aire: acabat en arce

Fotografia de Paviments de fusta amb cambra d'aire
Paviment àrea - elàstic compost per una estructura inferior, que es col·loca sobre una làmina de polietilè de galga 500 estesa prèviament sobre la solera, que evita la penetració del la humitat per capil·laritat i efectua la denominada ‘barrera de vapor’.

En posseir en el seu interior una estructura estanca i hueca, l'aire realitza una funció d'amortiment caracteritzat per mantenir les propietats i els valors d'amortiment i deformació seguint una corba totalment uniforme.

Els suports elàstics són instal·lats sobre taulers de contraxapat d'acord amb una distribució contrastada que garanteix una perfecta uniformitat en la superfície final. Sobre els suports elàstics s'instal·len 2 capes de contraxapat de 10 o 12 mm d'espessor, croades 70 º cadascuna d'elles, encolades i cargolades entre si.

Sobre les capes de contraxapat s'instal·la la fusta massissa encadella d'arce de 19 - 20 mm aproximadament mitjançant la tècnica de claveteado ocult. Seguidament es procedeix a l'escatat de la superfície en quatre fases de poliuretà.