Small Forms Systems, S.L. (SFS) - Accessoris diversos per a la impressió

Morgana FSN

Numerador rotatiu de succió: amb un alimentador de succió potentíssim

Fotografia de Numerador rotatiu de succió
Tots els numeradors Morgana es basen en la numeració rotativa. Els principis operacionals són similars als utilitzats en les premses litogràfiques. El punt de contacte assegura una qualitat excel·lent a les fulles i una definició incomparable quan es numeren jocs amb diverses còpies.

Un simple ajust de la pressió de la platina compensa la variació en els grossors de la pila de paper. La posició de la numeració es pot regular mentre les màquines estan en funcionament. Tant numerar com hendir o grimpar es pot realitzar en una sola etapa, sense que les fulles es detinguin.

El numerador FSN posseeix un alimentador de succió potentíssim, capaç d'alimentar una gran varietat de gramatges de paper. El control positiu del paper des de la seva alimentació fins a la seva expulsió assegura un registre consistent i únic de la numeració. El sistema d'espaiat entre fulles utilitza impulsos electrònics per alimentar el paper i la funció de finalització d'alimentació o principi d'expulsió permet una producció contínua.

Entre les característiques més importants es destaca que són ràpides i de fàcil engegada. Tenen una gran capacitat d'impressió. Disposen d'un sistema de corró de tinta microporoso. Perforen i numeren en qualsevol punt de la fulla en una única etapa. La pressió de la platina és regulable. Disposa de dos perforadores i un hendidor de sèrie.

El seu espaiat entre fulles és electrònic. Realitza la producció contínua. És totalment mòbil. L'alimentació dels jocs de fulles copiativas pot ser per la vora engomada o per l'altre.

Característiques tècniques.

El model FSN té una longitud funcionant d'1.340 mm, i en repòs és de 990 mm. La seva amplària és de 781 mm i la seva altura és d'1.050 mm. El seu pes és de 162 kg.

La potència requerida és de 220 V a 50 Hz. La seva velocitat màxima és de 9.000 fulles/hora. La grandària màxima de la fulla és de 460x460 mm, i el mínim és de 210x125 mm.