Thomas Wellness Group - Equips de musculació

Kinesis personal heritage

Equips multifuncionales d'entrenament: 200 exercicis diferents

Fotografia de Equips multifuncionales d'entrenament
Sistema d'entrenament únic i personalitzat, que s'adapta a les necessitats de cada usuari, ja que podem realitzar amb ella 200 exercicis diferents, cobrint les necessitats des de principiants fins a experts, homes o dones, joves o d'edat avançada.

Amb Kinesis es millora la força, la flexibilitat, la resistència, la coordinació, el control postural, el control de la respiració.

Ofereix la possibilitat d'entrenar diferents grups musculars canviant simplement la posició de treball.

Amb Kinesis es poden realitzar exercicis d'estiramiento. L'espatllera que incorpora pot utilitzar-se com a punt de suport de braços, cames i tronc. També serveix de suport en exercicis que requereixen alt grau d'estabilitat i control.

Kinesis ofereix programes de benestar, esport i tonificación amb 5 propostes articulades en tres nivells de dificultat segons el grau d'entrenament:

- Benestar: cos i ment, adelgazamiento, coordinació, flexibilitat i mobilitat, postura

- Deporti: tennis i padel, golf, esquí, vetlla, entrenament esportiu

- Tonificación: tonificación general, abdominals i lumbars, braços, glúteos i cames

El model Heritage black ve acabat en un elegant panelado de polímer negre que li dóna un aspecte sobri i que possibilita la perfecta integració en qualsevol tipus d'estil decoratiu, i l'espatllera està fabricada de llistons de fusta de roure americà, seleccionades acuradament un a un segons les vetes de fusta.