Thomas Wellness Group - Bicicletes estàtiques

Top

Bicicletes estàtiques per a tren superior: 30 nivells

Fotografia de Bicicletes estàtiques per a tren superior
Top ofereix un excel·lent entrenament de la part superior del cos. Combina l'activitat aeròbica i un elevat consum de calories amb la tonificación i l'enfortiment dels músculs estabilitzadors de les espatlles, el tors i centrals.

Dissenyada per oferir rutines d'exercici simples, segures i ergonòmiques per a la major varietat possible de clients de wellness:

- Atletes que persegueixen un fort entrenament cardiovascular i de la part superior del cos

- Usuaris que busquen una millor condició física i postural de la part superior del cos

- Usuaris en sobrepès que desitgen consumir calories i millorar la seva condició cardiovascular

- Persones en rehabilitació i en cadires de rodes que requereixen entrenament cardiovascular i desenvolupament de força de la part superior del cos

Pot personalitzar-se per ser utilitzada en posició erecta, amb un seient ergonòmic, amb un seient tradicional i fins a amb una cadira de rodes.

Una innovadora rutina de warm Up redueix al màxim la possibilitat de lesions i garanteix un entrenament segur i agradable a tots els usuaris.

Activi Wellness tv disposa d'una pantalla que va mostrant el rendiment personal perquè els usuaris de tots els nivells es mantinguin motivats, la qual pot ser personalitzada per obtenir diferents tipus i nivells de retroalimentació. És també compatible amb televisió, ràdio i iPod, que augmenta el nivell d'execució i tota l'experiència de benestar dels clients.