Thomas Wellness Group - Bicicletes estàtiques

Body bike classic supreme

Bicicletes estàtiques de bodi bike: totalment carenadas

Fotografia de Bicicletes estàtiques de bodi bike
El model Classic supreme és una bicicleta de ciclisme indoor que es presenta totalment carenada mitjançant carcasses de protecció que cobreixen per complet el xassís i el volant d'inèrcia, evitant totalment l'entrada de brutícia i suor en el seu interior. A més les peces interiors estan fabricades en acer inoxidable, evitant possibles problemes d'oxidació i deterioració. Encara estant carenada íntegrament, l'accés als elements interiors es realitza d'una forma molt senzilla, doncs amb una simple moneda es retiren les carcasses laterals, doncs encara que sigui un model sense manteniment, permet un fàcil accés per a una eventual actuació del nostre servei tècnic.

El model Classic supreme es troba disponible amb les carcasses laterals en color negre i amb una àmplia gamma de colors per a la carcassa superior: el supervendes taronja, negre, blau, gris, verd, en qualsevol color, mai pansa desapercebuda.

Bicleta totalment carenada amb volant d'inèrcia amb sistema de fricció mitjançant Sabata de Kevlar.

- Mesures (deixo anar x ample x alt): 105 x 60 x 100 cm

- Peso: 65 kg

- Materials: ferro colat, acer Inoxidable, plàstic (abs) carcasses superior i inferiors, plàstic (petg) carcasses laterals, plàstic (pa6) amb reforç de fibra de vidre