Thomas Wellness Group - Bicicletes el·líptiques

Vario

Bicicletes el·líptiques: 25 nivells

Fotografia de Bicicletes el·líptiques
Amb Vari es pot triar si es desitja fer un exercici complet per a la part superior i inferior del cos o concentrar-se només en la part inferior. Per realitzar un entrenament complet, pot agarrar les palanques laterals. Per a la manera lower bodi pot fer l'exercici agarrant les empunyadures centrals o recolzant les mans en els suports laterals, a fi d'obtenir una posició més estable.

Vari proveeix un treball cardiovascular únic oferint a l'usuari l'oportunitat de determinar el moviment i la longitud de pas en grandària i forma; des d'un graó vertical fins a un simple passeig, o un pas llarg amb la sensació i la llibertat de la carrera.

Vari està dissenyat per optimitzar la gambada en manera dinàmica i automàtic pel que fa a l'alçada de l'usuari. El moviment sempre fluït i natural resultant una àmplia longitud de gambada (de 0 a 83 cm), confereixen a Vari una excepcional agradabilidad, brindant la possibilitat de repetir el pas natural dels usuaris que mesuren fins a 210 cm d'altura.

Els estudis de biomecànica relatius a la postura i trajectòries del moviment garanteixen la distribució perfectament equilibrada de la càrrega de treball. L'efecte consegüent és la disminució de la percepció de l'esforç, mentre que el consum de calories és el més elevat de la seva categoria.

L'altura reduïda dels pedals al sòl i els suports laterals per a les mans, garanteixen un ús fàcil i segur fins i tot per als usuaris amb menys experiència.

Els diferents moviments que es poden realitzar en Vari són de baix impacte per a les articulacions. Gràcies a això, l'exercici és fluït i segur, ideal per a qui desitgen maximitzar els resultats.