Mondo Ibérica, S.A. - Mobiliari i equipament per a vestuaris

Bancs dobles de sòl: amb penja-robes i balda per a borses

Fotografia de Bancs dobles de sòl
Banc doble de 750 mm d'ample i 450 mm d'alt.

Seient fabricat en fusta de pi de 2 cm de gruix, consta d'una sèrie de peus situats en els extrems del banc i en els trams centrals cada metre, els pals verticals, dos penja-robes i dos baldes per a borses en la seva part superior. Els doncs estan fabricats en tub quadrat d'acer en forma de ‘O’, disposa de tacs de goma en el punt de contacte amb el sòl i un tirant longitudinal fabricat en tub d'acer quadrat que de rigidesa al conjunt i connecta entre si els peus.

A cada costat del banc, com a seient, se situen quatre travessers de fusta de pi de secció rectangular amb els cants superiors arrodonits. Els travessers exteriors a més de ser més estrets es troben lleugerament inclinats, els centrals són més amples i es troben en posició horitzontal. Tot això augmenta l'ergonomia del banc.

Units als peus del banc es troben uns pals de perfil quadrat d'acer de 25 mm de costat per a la subjecció dels penja-robes i les baldes.

Cada penja-robes està fabricat en una platina d'acer de 50 mm d'ample i 4 mm d'espessor.

Els pals verticals acaben en la seva part superior en forma de ‘T’ el que possibilita la col·locació de diversos travessers de fusta oferint una superfície plana per a la col·locació de borses d'esport i altres objectes personals.