Rocfit - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Rocfit
Doctor Gómez Ulla, 14
28028 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑981173507   +34‑913567075  
🖷:  +34‑981292853
w:  www.rocfit.com
Distribució de productes de fitness

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Rocfit

Rocfit és una de les múltiples peces que engranen un grup de més de 20 empreses, dedicat des de fa més de 60 anys, entre altres coses, a la distribució.
És una marca que s'incorpora en el 2003 a Maquinària Automàtica Comercial, S.L., empresa distribuïdora en el sector de l'oci, amb la missió d'arribar al mercat del fitness amb productes únics, innovadors, amb prestigi internacional i inigualable qualitat, recolzat tot això amb un gran servei postvenda.
Assessoren des de la decisió de crear o modernitzar una instal·lació, fins que està en ple rendiment. Donen solucions específiques depenent de les necessitats dels clients i de l'espai disponible, seleccionant el millor equipament per a cada negoci.
La seva ràdio d'acció inclou tot el territori nacional. L'oficina central a la Corunya i 4 delegacions comercials els permeten arribar de forma ràpida a qualsevol centre esportiu del territori.

El seu objectiu és ajudar als professionals del fitness i la salut en la consecució dels seus objectius i els de els seus clients, subministrant-los productes i serveis diferents i innovadors, útils i de gran qualitat que s'adeqüin a les seves necessitats i els donin els resultats desitjats.

- Contribuir al desenvolupament professional i al benestar de l'equip i generar benefici per a l'empresa.