Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a BGM Tecnoelevación, en Veteco 2008
Pavelló 4, estand C18

BGM Tecnoelevación, en VETECO 2008

Redacció Interempreses28/04/2008

28 abril 2008

BGM Tecnoelevación, SA, empresa especialitzada en accionaments i automatismes d'obertura i tancament per a persianes, portes i tendals, presenta a VETECO 2008 la nova aplicació del torn amb cable BGM en para-sols de jardí i terrasses, on pot instal·lar aquest entorn exterior o encastat, amb una seguretat absoluta que el para-sol no es tanqui sol, per la seva autofrenada.
Dins de la seva àmplia gamma de motors tubulars BGM presenta a VETECO 2008 el que l'empresa anomena "el motor gran de la marca", BGM 300 AM, per a persianes de seguretat i portes enrotllables comercials, que eleva fins a 300 quilos i disposa d'accionament manual d'emergència. El motor BGM 300 AM està pensat per a eixos de 100 i 133 mm de diàmetre. La regulació del final de carrera cargol la fa totalment fiable.
L'empresa denomina el model BGM 300 AM com &quote;el motor gran de la marca&quote;
L'empresa denomina el model BGM 300 AM com "el motor gran de la marca".

Motors Tubulars BGM

BGM disposa també de motors tubulars per eix petit (de 40 mm de diàmetre), 'standard' (de 60 mm de diàmetre) o per eixos des 70-102 mm de diàmetre, des de 7-130 Nm. Compta amb models de motor amb receptor incorporat, accionament manual i receptor incorporat amb accionament manual. L'accionament via receptor / emissor (amb comandament a distància) treballa amb una freqüència de 433 MHz pot memoritzar 15 codis. Existeix a més la possibilitat de connexió a un polsador sense enclavament, així com la possibilitat de centralitzar diversos motors amb un sol emissor.

Automatismes Electrònics

BGM continua desenvolupant la seva gamma d'automatismes electrònics, oferint un ampli ventall de possibilitats, per l'accionament i centralització de tendals i persianes via cable i via ràdio.

Compta també amb Dispositius Electrònics per a control del vent, sol, pluja i hora: kit anemòmetre i sensor solar amb receptor incorporat i emissor; dispositius diversos de seguretat contra el vent inclosa la reobertura automàtica del tendal amb receptor i emissor; emissor programador horari amb display , i possibilitat d'establir 6 ordres al dia. Disposa de 16 canals per a la programació de motors individual o en grup, i la connexió de dispositius vent / sol.

Torns Elevadors amb Cable BGM

Els torns elevadors BGM per persianes, portes enrotllables, tendals, finestres guillotina i basculants i lluernes tenen una posició de lideratge per rapidesa i funcionament. Són autofrenant i segurs. D'instal lació ràpida i senzilla, tenen un funcionament suau i lleuger per la seva rodament a boles, que al seu torn comporta un menor desgast i una major durada. No necessiten manutenció ni lubricació.

La gamma de torns elevadors BGM compta amb models per elevar pesos des de 20 fins 100 quilos. Existeixen versions per a encastar o de col·locació en superfície, així com de doble comandament, per a ús en terrasses i balcons. També està disponible el mecanisme BGM 'a cargol sense fi' amb doble ròtula cardanes i maneta oscil lant, ideal per quan falta espai. Així mateix, s'ofereix una àmplia gamma d'accessoris.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades