Asuni CAD, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Asuni CAD, S.L.
Roger de Flor 32-34, Bajos
08018 Barcelona Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑933196868   +34‑902104599  
🖷:  +34‑933195833
w:  www.asuni.es

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Asuni CAD, S.L.

Asuni CAD va néixer amb l'objectiu de cobrir les necessitats de companyies que utilitzen el disseny assistit per ordinador (CAD), oferint per a això programes específics per a sectors verticals.
Asuni CAD és fabricador i majorista d'aplicacions verticals sobre AutoCAD, sent una de les poques companyies europees especialitzades en aquest sector. Com a majorista, la seva labor no només se centra en la importació de productes capdavanters, sinó també en la seva traducció i adaptació al mercat espanyol.
La venda de tots els seus productes es realitza a través d'una xarxa de distribuïdors en tota Espanya, capaces de donar solució a les necessitats tècniques i comercials dels usuaris. També fora d'Espanya, cada vegada són més els usuaris dels programes d'Asuni CAD.
Des de la seva creació en 1993, Asuni CAD ha centrat la seva labor a implantar sistemes productius d'AutoCAD amb una aplicació vertical on abans hi havia taules de dibuix tècnic. En l'actualitat Asuni CAD facilita eines per al disseny arquitectònic, l'enginyeria mecànica i GIS, sent els seus clients majoritàriament arquitectes, aparelladors, interioristas, constructors, enginyers i dissenyadors industrials. Com a líders en aplicacions verticals sobre AutoCAD, els seus clients es divideixen equitativament entre grans signatures d'arquitectura i enginyeria, petites i mitges empreses, centres governamentals i institucions educacionals.
El finançament de l'empresa, tant en la recerca i desenvolupament de nous programes com en el manteniment d'infraestructura i personal, s'ha portat sempre a cap amb els propis guanys, que han augmentat exponencialment en els últims anys.
Asuni CAD manté una estratègia dirigida a la satisfacció del client. Els objectius prioritaris són:
Superar les expectatives del client.
Millorar contínuament la productivitat i profit dels productes, processos, personal i clients.
Innovar, proporcionant solucions creatives i tecnològicament avançades, amb àmplies possibilitats d'utilització, fàcils d'usar i amb una bona relació qualitat - preu.