Tecnipesa Identificación, S.L. - Terminals portàtils per a la captura, processament i transmissió de dades

CK61

Terminal portàtil: per a entorns d'exterior

Fotografia de Terminal portàtil
TECNIPESA acaba de presentar un nou ordinador de mà dirigit a aplicacions professionals de mobilitat per a entorns d'exterior: distribució de productes i autoventa, lectura de comptadors, labors d'inspecció, gestió infraestructures i serveis de manteniment. El nou equip, denominat CK61, ha estat dissenyat per complir amb els requisits més exigents d'aquest tipus d'aplicacions que es desenvolupen fonamentalment al carrer o espais oberts. Compte així amb una coberta frontal de magnesi, reforços de goma en les quatre cantonades per protegir-ho davant caigudes i una carcassa hermètica contra aigua i pols, segons l'estàndard IP64.

TECNIPESA ha dotat així mateix a aquest equip de funcionalitats avançades per obtenir la màxima fiabilitat i evitar la pèrdua de dades, com la memòria no volàtil “Persistent Storage” que preserva les aplicacions i les dades, fins i tot amb les bateries totalment descarregades. També disposa d'una ranura tipus SDIO per a targetes de memòria extraïbles per a aplicacions crítiques o que requereixen grans bases de dades.

D'acord amb recents investigacions dutes a terme per la consultora Venture Development Corp., les fallades en els ordinadors mòbils solen produir-se perquè les empreses implementen dispositius poc adequats o no prou robusts per als entorns en els quals s'utilitzen. Quan aquestes fallades tenen lloc en aplicacions d'autoventa, on no es pot realitzar un canvi de terminal de manera immediata, es poden generar pèrdues d'ingressos de fins a 100 euros per hora.

El CK61 permet introduir i recuperar informació de manera ràpida, gràcies a una pantalla tàctil QVGA, i utilitzar tant aplicacions de text com a interfícies gràfiques, tot això amb un teclat gran i còmode. El nou equip de TECNIPESA aprofita l'avançada tecnologia de xarxa i comunicacions de Windows CE 5.0 que augmenta dràsticament la velocitat de procesament de dades i aporta als professionals mòbils un accés fiable a la informació que necessiten quan estan en ruta. Integra a més diferents tecnologies de connectivitat, com Ethernet d'alta velocitat, USB i RS232, així com comunicacions sense fils sota Bluetooth.

El CK61 utilitza el SmartSystemTM, el sistema de gestió de dispositius mòbils més avançat del mercat. Amb SmartSystem, la instal·lació, els manteniments rutinaris i les actualitzacions del programari, així com els ajustos de seguretat i configuració del dispositiu poden realitzar-se automàticament i gestionar-se de manera remota. Això redueix dràsticament els temps d'inactivitat dels operaris i augmenta la seva productivitat.