Soporte Técnico Global de Servicios Stglobal - Terminals portàtils per a la captura, processament i transmissió de dades

Intermec CK61

Terminal: robust i ràpid

Fotografia de Terminal
El terminal portàtil CK61 d'Intermec compleix totes les exigències dels entorns més durs. La bateria té capacitat per funcionar durant tot el dia i el disseny robust del terminal proporciona un funcionament fiable durant anys. El processador i el sistema operatiu de nova generació permeten executar aplicacions complexes. L'emmagatzematge no volàtil protegeix la informació important.

El CK61 disposa d'una coberta frontal de magnesi i robusts paragolpes de goma en les quatre cantonades. La carcassa és completament hermètica a l'aigua i a la pols i compleix l'estàndard IP64, amb el que es garanteix un funcionament sense problemes durant anys.

El CK61 està disponible amb Microsoft Windows CE o Microsoft Windows Mobile para Pocket PC. Microsoft Windows CE aporta una flexibilitat significativa a aquells clients que desitgin gestionar l'experiència de l'usuari. En canvi, Windows Mobile ofereix una plataforma estàndard que pot implementar-se al llarg de tota l'empresa. Tots dos sistemes operatius són compatibles amb les eines avançades de desenvolupament de programari i amb les llibreries per a desenvolupadors d'Intermec, de manera que es poden integrar fàcilment funcions de maquinari úniques en aplicacions personalitzades.