Helmholz - Altres components i perfifèrics

Helmholz CAN 300 PRO y CAN 400

Targetes: permeten controlar xarxes CA

Fotografia de Targetes
Helmholz desenvolupa i fabrica una àmplia gamma de solucions per implementar CA bus en automatas S7. Les targetes CA 300 PRO i CA 400 permeten controlar xarxes CA des d'autòmats S7.

Suporten els protocols CA 2.0A (11 Bit) i CA 2.0B (29 Bit) amb la taxa de bauds seleccionable de 10 kbps fins a 1 Mbps. Ademas pot enviar i rebre CA frames en manera Layer 2.

Dades d'esclaus CANopen es processen com a imatge del procés en manera CANopen Master en el PLC. Tambien poden actuar com a esclau CANopen.

Ademas subministren:

- Blocs de maneig de dades per a protocol SAE J1939.

- Connectors DIP per a configuració de la taxa de bauds i adreça del dispositiu simplifiquen l'engegada.

- Un slot per MMC facilita creació de backups de les aplicacions.

- Els copladores DP/CA Coupler CANopen i DP/CA Coupler Layer 2 enllacen dispositius CANopen o CA Layer 2 amb xarxes Profibus actuant com a CA master.

Suporten network management, telegrames SYNC i nodeguarding per a control de nodes. A la xarxa Profibus els copladores són nodes normals. Les dades I/S del dispositiu CA són manats al Profibus de manera transparent i totalment configurable. Per a la integració dels acobladors CA en el Maquinari central subministrem fitxers GSD, no fan mancada eines addicionals.