Tecnipesa Identificación, S.L. - Impressores-aplicadores d'etiquetes

APL 5200/6200

Sistema impressor-aplicador d'etiquetes autoadhesivas a temps real: per a etiquetatge a dues cares

Fotografia de Sistema impressor-aplicador d'etiquetes autoadhesivas a temps real
TECNIPESA presenta l'APL 5200/6200 que és un Sistema d'Impressió i Aplicació d'etiquetes autoadhesivas a temps real dissenyat i fabricat per complir amb els estàndards d'identificador d'aplicació EAN/UCC-128 i les recomanacions d'AECOC i EAN Internacional en l'etiquetatge de palets.

Realitza el procés de manera automàtica i eficaç convertint-se en una eina d'elevada rendibilitat. La seva flexibilitat li permet adaptar-se fàcilment a aplicacions de velocitats mitjanes i camps variables. Excepcional qualitat d'impressió de 300 ppp dels seus sistema impressor EasyCoder 501XP/601XP d'Intermec.

Controlat per un autòmat, l'APL-5200/6200 és fàcilment adaptable a línies de producció i palatizado, utilitzant senyals de sincronització i alarmes optoaisladas. Fàcil configuració. La seva versatilitat li permet ser connectat a qualsevol sistema operatiu; Windows, NT, UNIX, AS/400, PC, etc. i en entorns ERP.

L'APL 5200/6200 és un equip compacte i pot treballar en manera autònoma gràcies al seu teclat alfanumèric i a un potent programa d'edició d'etiquetes. Preparat per adaptar-se a entorns industrials, l'APL 5200/6200 es caracteritza per la seva fàcil instal·lació, operativitat i manteniment.