Tecnipesa Identificación, S.L. - Impressores-aplicadores d'etiquetes

APL-5000

Sistema impressor-aplicador d'etiquetes autoadhesivas a temps real: per a etiquetatge a una cara

Fotografia de Sistema impressor-aplicador d'etiquetes autoadhesivas a temps real
TECNIPESA presenta l'APL 5000 que és un Sistema d'Impressió i Aplicació d'etiquetes autoadhesivas a temps real tant per a processos estàtics com per a processos dinàmics. Realitza el procés de manera automàtica i eficaç convertint-se en una eina d'elevada rendibilitat. Ha estat dissenyat i fabricat complint tots els requisits per satisfer una àmplia gamma de necessitats.

La seva flexibilitat li permet adaptar-se fàcilment a aplicacions de velocitats mitjanes on sigui necessari imprimir i aplicar etiquetes que continguin camps variables, convertint-se en la solució perfecta per a la identificació de caixes i palets. La resolució i la qualitat d'impressió de les etiquetes la garanteix el seu potent sistema impressor d'etiquetes de codis de barres, el mòdul EasyCoder PX4i/PX6i d'Intermec.

Controlat per un autòmat, l'APL-5000/6000 és fàcilment adaptable a línies de producció i paletizado, utilitzant senyals de sincronització i alarmes optoaisladas. Aquesta mateixa versatilitat li permet ser connectat a qualsevol sistema operatiu; Windows, NT, UNIX, AS/400, PC, etc. i en entorns ERP tals com SAP, BAAN, I.D. EDWARDS, etc.

La distància d'aplicació serà arbitrària i condicionada a les característiques de la línia de paletizado així com al tipus de palet aconseguint fins a 30 etiquetes/minut depenent de la grandària de l'etiqueta.

L'APL 5000/6000 és un equip compacte i pot treballar en manera autònoma gràcies al seu teclat alfanumèric i a un potent programa d'edició d'etiquetes. Preparat per adaptar-se a entorns industrials.



L'APL 5000 de TECNIPESA es caracteritza per la seva fàcil instal·lació, operativitat i manteniment.